Home / Financieel beheer

Financieel beheer

Gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten in hun eigen taal, hierbij kunt u denken aan talen zoals: Arabisch, Turks, Tigrinya. 

U heeft één vraag of een aantal verschillende vragen en U bent opzoek naar antwoorden. Dat valt niet mee. Beautiful Minds wilt naar u luisteren en samen met u een weg inslaan  waar oplossingen te vinden zijn en waar U succesvol kunt zijn in het bereiken van uw doelen. Dit doen wij met heel veel kennis, passie en betrokkenheid. Cultuur of taal is geen barrière om met u goed te kunnen samenwerken. Uw motivatie en uw wil is leidend.

Wat is Financieel beheer?
Financieel beheer is een middel dat kan worden ingezet wanneer u zelf (even) niet meer uitkomt met financiën. U het moeilijk vindt om uw financiële zaken te regelen en iemand zoekt aan wie u dit geheel of gedeeltelijk kunt overdragen. Daarnaast is het bedoeld voor mensen voor wie beschermingsbewind een zwaar middel is. De kans op betalingsachterstanden of nieuwe schulden wordt hierdoor kleiner.

Doel van Financieel beheer
Voor mensen die zelfstandig niet in staat zijn hun financiële zaken te regelen is financieel beheer mogelijk. Beautiful Minds beheert uw geld. Wij beheren uw inkomen en zorgen ervoor dat u niet meer uitgeeft dan dat er binnenkomt. Vervolgens worden de vasten lasten betaald, bedragen gereserveerd en in overleg met u bepaald welke bedrag iedere week besteed kan worden voor het huishouden.

Het budgetplan vormt de basis van het financieel beheer. Het budgetplan dient om de situatie stabiel te krijgen, inzicht in inkomen en uitgaven te krijgen en indien nodig te berekenen wat aan schuldeiser kan worden afgelost. Samen met u kijken we naar uw inkomsten en uitgaven. Ook bekijken we welke uitgaven u nog kunt verwachten. We maken afspraken met u over welke betalingen we voor u gaan doen en hoeveel huishoudgeld u krijgt. Deze afspraken leggen we vast in uw budgetplan.


Top