Home / Jobcoaching

Jobcoaching

Voordat we het traject beginnen bepalen we van elke werknemer de focus op de beroepsgroep die aansluit bij iemands wensen, kwaliteiten en vaardigheden. Hierbij wordt rekening gehouden met zijn of haar werkervaring, persoonlijkheid en de woon-werkafstand. De mate van motivatie, voorbereiding en de mentale vitaliteit zijn een belangrijk criterium voor succes.

Werkomschrijving 
Als werkzoekende werk je samen met je persoonlijke jobcoach, samen bewerk je de arbeidsmarkt. Je wordt gecoacht en per sollicitatie geholpen met het opstellen van een CV, het schrijven van een goede sollicitatiebrief en met de voorbereiding op een eventueel gesprek bij een werkgever. Zowel jij als je coach zullen actief de markt benaderen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de diverse kanalen waar vacatures worden aangeboden. De jobcoach stimuleert je om actief bezig te zijn en te blijven.

Contacten met de werkgevers onderhouden past heel erg bij onze manier van werken. Het is belangrijk dat de jobcoach een werkomgeving vindt die bij iemand past en ook voldoet aan dat wat diegene nodig heeft om daar een langere periode werkzaam te kunnen blijven.

Top