Home / Maak kennis met

Maak kennis met

Shami Haznadar
Hallo! Wat leuk dat je onze website bezoekt! Graag stel ik mezelf aan je voor. Wil je meer van mij weten? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Ik heb de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd en ben eerder onder meer lange tijd actief geweest voor verschillende organisaties en gemeenten waaronder de Gemeente Venlo, Eindhoven en Stichting De Vrolijkheid.

In 2012 werd ik verkozen tot Venloos Voorname Vrouw, iets waar ik trots op ben. Ik ben ambitieus en ondernemend, neem mijn werk serieus en heb het vermogen organisaties en initiatieven met elkaar te verbinden. Dat maakt mij tot een bruggenbouwer. Ik werk doelgericht en ben een ‘out of the box-denker’.

Het idee voor Beautiful Minds BV ontstond doordat ik steeds meer merkte dat de weg richting een baan ondanks alle inspanningen voor veel mensen uiteindelijk een doodlopende bleek. Ze kwamen aan de zijkant te staan, kregen afwijzing op afwijzing en dat gaf een machteloos gevoel. Mijn nieuwsgierigheid heb ik omgezet in een plan van aanpak om juist met dit soort mensen opzoek te gaan naar 'werk dat loont'. "Waar heb jij wél invloed op? Waar krijg jij energie van? en Hoe zet je dit om in een praktisch en uitvoerbaar plan van aanpak?"
Adnan Haznadar
Ambassadeur voor Beautiful Minds BV. Geen standaard verkooppraatje, enthousiasmeren van anderen wekt interesse op, levert opdrachten en tevreden klanten. Meet & match! Ik ben een ondernemer met oog voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Bij Beautiful Minds BV kan ik het beste van mezelf kwijt.

Ik heb een commerciële achtergrond, die combineer ik hier met mijn humane manier van werken. Daarnaast heb ik de opleiding voor Bewindvoerder gevolgd. Kenmerkend aan mij is mijn grote betrokkenheid bij de klant, net als mijn interesse in hun behoeftes en de integere aanpak die ik hanteer. Not just selling but helping. Niet verplichten, maar verleiden.

De klant komt bij mij altijd op de eerste plaats. Ik haal voldoening uit het werk door me in te zetten voor de mensen die minder zelfredzaam zijn in de samenleving. Dat doe ik met betrokkenheid, deskundigheid en kennis culturele diversiteit. Dat opgeteld bij mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt zorgt ervoor dat ik goede resultaten weet te boeken.

Top