Header Image
Home / Detachering

Detachering

Wij hebben oog voor de mens en zien personeel als parels. Een wezenlijk verschil met veel detacheringsbureaus is dat we bij Beautiful Minds iemand niet als nummer beschouwen. Elke persoon is voor ons een parel. Stuk voor stuk. De parel heeft in veel culturen symbolische waarde. Vanwege haar ronde vorm en haar ondoorgrondelijke glans geldt zij als symbool van de eeuwigheid. In Azië symboliseert de parel de schoonheid van de geest: de wijsheid. En bij de Grieken is het vanwege haar schoonheid symbool van de liefde. Juist de omstandigheid dat de parel in de verborgen duisternis van de oester schuilt, maakt haar tot symbool van het licht dat in de duisternis schijnt.

Voor ons bedrijf symboliseert de parel het personeel. Daaronder verstaan wij uiterst gemotiveerd personeel met al haar aanwezige talenten en kwaliteiten. Mensen die in zichzelf investeren en bewust een keuze durven te maken in hun loopbaan. De ene keer betekent dit dat je je moet durven te oriënteren in een andere en/of nieuwe branche, de andere keer dat er wordt gezocht naar een werkomgeving die direct aansluit bij opleiding en/of werkervaring.

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, een carrière switch? Wil je dat Beautiful Minds met jou gericht de arbeidsmarkt gaat verkennen en aansluiting gaat zoeken bij de organisatie waar jij jezelf graag ziet werken? Stuur dan een mail met jouw CV en een korte motivatie waarom je iets graag zou willen en wat voor jou op dit moment nogal een uitdaging is naar Shami Rajab. Ik neem dan binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk gesprek.


Top