Home / Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière of heb je het gevoel dat je huidige functie niet (meer) bij jou past. Je wilt je oriënteren op nieuwe mogelijkheden waarin je verder kunt ontwikkelen en waar jouw talenten beter tot hun recht komen. Beautiful Minds BV begeleidt mensen doelgericht om hun ambitie te realiseren. 

In de begeleiding door Beautiful Minds BV wordt veel aandacht besteed aan bewustwording van gedrag, het socialisatieproces en aan ervaringen die in het werk en het leven zijn opgedaan. Deze kunnen positief of negatief zijn en vaak wil men de minder leuke ervaringen graag vergeten. Door bewustwording van positieve ervaringen en negatieve ervaringen om te zetten in leermomenten, wordt zelfvertrouwen ontwikkeld en de eigenwaarde bekrachtigd. In de begeleiding wordt een leerproces op gang gebracht en worden doelen gesteld met als resultaat meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Beautiful Minds BV helpt je bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat goed gaat in je werk en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. Inzicht is de eerste stap naar zelf verbetering. Daarnaast helpen wij ook graag starters op de arbeidsmarkt met het vergroten van hun netwerk, sollicitatie activiteiten, samenstellen van CV met motivatiebrief en de wensen van de werkgever, etc.

Beautiful Minds BV zal je niet vertellen wat je moet doen of hoe je iets moet doen. Wij stellen graag vragen die helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Wij gaan jou ondersteunen tijdens jouw proces en randvoorwaarden helpen creëren waardoor het mogelijk wordt om de leiding te nemen en de regie over dat wat je doet te behouden. De enige die weet wat goed voor jou is, ben je uiteindelijk zelf en daar helpt Beautiful Minds BV binnen dit coaching traject je graag bij.

Top