skip to Main Content

Beautiful Minds BV kenmerkt zich aan haar deskundigheid en dienstverlenende aanpak. Op het gebied van bewindvoering, re-integratie en participatie staat de oplossing voor de klant centraal. Snel inzicht krijgen in de financiële situatie. Trajecten op maat met aandacht en individuele begeleiding. Daarbij is ons specialisme om mensen te informeren in hun eigen moedertaal. Dit vinden wij erg belangrijk bij aanvang van elk traject en de samenwerking. Heldere verwachtingen uitspreken naar elkaar. Ons intentie is elkaar goed en duidelijk te informeren. Open en transparante communicatie is voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Adnan Haznadar

“Samen met Shami Haznadar ben ik eigenaar van Beautiful Minds B.V. en op financieel en inhoudelijk gebied verantwoordelijk voor het bedrijf. Wij bepalen samen de koers. Als bewindvoerder ben ik dagelijks bezig met het zorgvuldig opstellen van budgetplannen en rekening en verantwoording. Goed contact onderhouden met derden in het belang van onze klanten. Afspraak is bij mij afspraak: als ik iets toezeg, dan kom ik het ook na. Daarnaast ben ik betrokken bij het ontwikkelen van ons beleid, visie, en acquisitie. Ik ondersteun ons team zo goed als mogelijk. Een eigen bedrijf opstarten is de beste keuze die ik in mijn loopbaan heb gemaakt. Ik ben trots op ons hechte team: we werken intensief samen en leren veel van elkaar.”

Shami Haznadar

“Bij Beautiful Minds B.V. is geen dag hetzelfde! Het werk is heel afwisselend; onze cliënten en opdrachtgevers komen uit diverse branches en we bieden veel verschillende diensten aan. Als specialist participatie ontzorg ik onze cliënten en geef ik hen inzicht in mogelijkheden. Proactief en betrouwbaar. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies aan cliënten en opdrachtgevers en denk graag met hen mee. Het sociaal domein is continu in ontwikkeling. Juist dan is het belangrijk om de ontwikkelingen op de voet te volgen en onze cliënten daarin mee te laten bewegen en te ondersteunen bij de veranderprocessen. Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een landelijk netwerk! Hoor jij er nog niet bij? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!”

Imane Gouaaballa

“Mijn naam is Imane Gouaaballa en ik ben achttien jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding juridisch administratieve dienstverlening aan het ROC in Nijmegen. Als derdejaars student zal ik mijn komende stageperiode van een half jaar invullen bij Beautiful Minds bewindvoering. Ik ben erg blij dat ik in deze corona-periode een kans heb gekregen om aan de slag te gaan bij dit kantoor. In de eerste week ben ik al goed ontvangen en heb ik kennis gemaakt met de medewerkers. Komende tijd zal ik vijf dagen per week bezig zijn met werkzaamheden op het gebied van bewindvoering. Tijdens mijn stage word ik begeleid door experts in het vak om nog meer te weten te komen over bewindvoering. Ik ben erg gemotiveerd om aan de stageperiode te beginnen en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het kantoor.”

Ghizlan El Habous

“Bij Beautiful Minds BV loop ik voor mijn opleiding een half jaar lang stage. Dit doe ik samen met nog twee andere meiden. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Als stagiaire ben ik bezig met veel afwisselende werkzaamheden. De ene dag ben ik bijvoorbeeld bezig met mailtjes schrijven of bellen naar instanties en de andere dag woon ik een afspraak bij of zoek ik dingen uit voor een aanvraag. Hierdoor leer ik veel verschillende dingen die mij helpen een goeie praktijkervaring op te doen. Gelukkig leer ik graag nieuwe dingen, dus vind ik dit erg leuk! Bij Beautiful Minds vinden we onze cliënten belangrijk, heerst er een gezellige sfeer en gaan we met alle collega’s goed met elkaar om. Dat ik daar deel uit kan maken ben ik erg trots op!”

Shania van den Beuken

“Hoi Hoi ik ben Shania van den Beuken. Ik ben 18 jaar oud. Met veel enthousiasme loop ik stage bij Beautiful Minds. Ik ben in opleiding tot juridisch administratief dienstverlener. Op stage heb ik veel afwisseling met het werk wat ik krijg. Maar voornamelijk hou ik mij bezig met aanvragen, zoals bijvoorbeeld voor bijzondere bijstand. Verder bel ik ook veel met instanties. Graag werk ik met mijn collega’s en hou ik van gezelligheid.”

Back To Top