Ga naar hoofdinhoud

Beautiful Minds BV kenmerkt zich aan haar deskundigheid en dienstverlenende aanpak. Op het gebied van bewindvoering, re-integratie en participatie staat de oplossing voor de klant centraal. Snel inzicht krijgen in de financiële situatie. Trajecten op maat met aandacht en individuele begeleiding. Daarbij is ons specialisme om mensen te informeren in hun eigen moedertaal. Dit vinden wij erg belangrijk bij aanvang van elk traject en de samenwerking. Heldere verwachtingen uitspreken naar elkaar. Ons intentie is elkaar goed en duidelijk te informeren. Open en transparante communicatie is voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Adnan Haznadar

“Samen met Shami Haznadar ben ik eigenaar van Beautiful Minds B.V. en op financieel en inhoudelijk gebied verantwoordelijk voor het bedrijf. Wij bepalen samen de koers. Als bewindvoerder ben ik dagelijks bezig met het zorgvuldig opstellen van budgetplannen en rekening en verantwoording. Goed contact onderhouden met derden in het belang van onze klanten. Afspraak is bij mij afspraak: als ik iets toezeg, dan kom ik het ook na. Daarnaast ben ik betrokken bij het ontwikkelen van ons beleid, visie, en acquisitie. Ik ondersteun ons team zo goed als mogelijk. Een eigen bedrijf opstarten is de beste keuze die ik in mijn loopbaan heb gemaakt. Ik ben trots op ons hechte team: we werken intensief samen en leren veel van elkaar.”

Shami Haznadar

“Bij Beautiful Minds B.V. is geen dag hetzelfde! Het werk is heel afwisselend; onze cliënten en opdrachtgevers komen uit diverse branches en we bieden veel verschillende diensten aan. Als specialist participatie ontzorg ik onze cliënten en geef ik hen inzicht in mogelijkheden. Proactief en betrouwbaar. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies aan cliënten en opdrachtgevers en denk graag met hen mee. Het sociaal domein is continu in ontwikkeling. Juist dan is het belangrijk om de ontwikkelingen op de voet te volgen en onze cliënten daarin mee te laten bewegen en te ondersteunen bij de veranderprocessen. Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een landelijk netwerk! Hoor jij er nog niet bij? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!”

Hamida Janim

Mijn naam is Hamida Janim, ik ben van Syrisch komaf en woon sinds november 2016 in Nederland. Ik heb Frans literatuur gestudeerd aan de Universiteit in Syrie. Ik ben van oorsprong lerares Frans. Ik ben trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben sinds 2020 betrokken bij Beautiful Minds in de functie van coach en tolk Arabisch. Op dit moment ben ik als flexkracht inzetbaar. Ik ben in dienst bij een zorggroep in Venlo als assistent ambulant begeleider, ook zet ik me in als vrijwilliger bij verschillende organisaties binnen het Sociaal Domein in Venlo. Naast mijn betaalde baan, me inzetten als vrijwilliger en een steentje bijdragen, vind ik erg belangrijk!

Natalia Malkinska

Momenteel studeer ik Juridisch & HRM op het Summa College. Ik zou tot februari 2023 een oriënterende stage lopen bij Beautiful Minds BV – Bewindvoering. Bij dit kantoor heb ik het ook heel erg naar mijn zin. Mijn taken als stagiaire zijn de dossiers checken, formulieren aanvragen om de cliënten op weg te helpen en de post verwerken.

Back To Top