skip to Main Content

Beautiful Minds BV kenmerkt zich aan haar deskundigheid en dienstverlenende aanpak. Op het gebied van bewindvoering, re-integratie en participatie staat de oplossing voor de klant centraal. Snel inzicht krijgen in de financiële situatie. Trajecten op maat met aandacht en individuele begeleiding. Daarbij is ons specialisme om mensen te informeren in hun eigen moedertaal. Dit vinden wij erg belangrijk bij aanvang van elk traject en de samenwerking. Heldere verwachtingen uitspreken naar elkaar. Ons intentie is elkaar goed en duidelijk te informeren. Open en transparante communicatie is voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Adnan Haznadar

“Samen met Shami Haznadar ben ik eigenaar van Beautiful Minds B.V. en op financieel en inhoudelijk gebied verantwoordelijk voor het bedrijf. Wij bepalen samen de koers. Als bewindvoerder ben ik dagelijks bezig met het zorgvuldig opstellen van budgetplannen en rekening en verantwoording. Goed contact onderhouden met derden in het belang van onze klanten. Afspraak is bij mij afspraak: als ik iets toezeg, dan kom ik het ook na. Daarnaast ben ik betrokken bij het ontwikkelen van ons beleid, visie, en acquisitie. Ik ondersteun ons team zo goed als mogelijk. Een eigen bedrijf opstarten is de beste keuze die ik in mijn loopbaan heb gemaakt. Ik ben trots op ons hechte team: we werken intensief samen en leren veel van elkaar.”

Shami Haznadar

“Bij Beautiful Minds B.V. is geen dag hetzelfde! Het werk is heel afwisselend; onze cliënten en opdrachtgevers komen uit diverse branches en we bieden veel verschillende diensten aan. Als specialist participatie ontzorg ik onze cliënten en geef ik hen inzicht in mogelijkheden. Proactief en betrouwbaar. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies aan cliënten en opdrachtgevers en denk graag met hen mee. Het sociaal domein is continu in ontwikkeling. Juist dan is het belangrijk om de ontwikkelingen op de voet te volgen en onze cliënten daarin mee te laten bewegen en te ondersteunen bij de veranderprocessen. Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een landelijk netwerk! Hoor jij er nog niet bij? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!”

Imane Gouaaballa

“Mijn naam is Imane Gouaaballa en ik ben achttien jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding juridisch administratieve dienstverlening aan het ROC in Nijmegen. Als derdejaars student zal ik mijn komende stageperiode van een half jaar invullen bij Beautiful Minds bewindvoering. Ik ben erg blij dat ik in deze corona-periode een kans heb gekregen om aan de slag te gaan bij dit kantoor. In de eerste week ben ik al goed ontvangen en heb ik kennis gemaakt met de medewerkers. Komende tijd zal ik vijf dagen per week bezig zijn met werkzaamheden op het gebied van bewindvoering. Tijdens mijn stage word ik begeleid door experts in het vak om nog meer te weten te komen over bewindvoering. Ik ben erg gemotiveerd om aan de stageperiode te beginnen en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het kantoor.”

Back To Top