Skip to content

Beautiful Minds BV kenmerkt zich aan haar deskundigheid en dienstverlenende aanpak. Op het gebied van bewindvoering, re-integratie en participatie staat de oplossing voor de klant centraal. Snel inzicht krijgen in de financiële situatie. Trajecten op maat met aandacht en individuele begeleiding. Daarbij is ons specialisme om mensen te informeren in hun eigen moedertaal. Dit vinden wij erg belangrijk bij aanvang van elk traject en de samenwerking. Heldere verwachtingen uitspreken naar elkaar. Ons intentie is elkaar goed en duidelijk te informeren. Open en transparante communicatie is voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Adnan Haznadar

“Samen met Shami Haznadar ben ik eigenaar van Beautiful Minds B.V. en op financieel en inhoudelijk gebied verantwoordelijk voor het bedrijf. Wij bepalen samen de koers. Als bewindvoerder ben ik dagelijks bezig met het zorgvuldig opstellen van budgetplannen en rekening en verantwoording. Goed contact onderhouden met derden in het belang van onze klanten. Afspraak is bij mij afspraak: als ik iets toezeg, dan kom ik het ook na. Daarnaast ben ik betrokken bij het ontwikkelen van ons beleid, visie, en acquisitie. Ik ondersteun ons team zo goed als mogelijk. Een eigen bedrijf opstarten is de beste keuze die ik in mijn loopbaan heb gemaakt. Ik ben trots op ons hechte team: we werken intensief samen en leren veel van elkaar.”

Shami Haznadar

“Bij Beautiful Minds B.V. is geen dag hetzelfde! Het werk is heel afwisselend; onze cliënten en opdrachtgevers komen uit diverse branches en we bieden veel verschillende diensten aan. Als specialist participatie ontzorg ik onze cliënten en geef ik hen inzicht in mogelijkheden. Proactief en betrouwbaar. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies aan cliënten en opdrachtgevers en denk graag met hen mee. Het sociaal domein is continu in ontwikkeling. Juist dan is het belangrijk om de ontwikkelingen op de voet te volgen en onze cliënten daarin mee te laten bewegen en te ondersteunen bij de veranderprocessen. Wij zijn een laagdrempelige onderneming met een landelijk netwerk! Hoor jij er nog niet bij? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op!”

Hamida Janim

Mijn naam is Hamida Janim, ik ben van Syrisch komaf en woon sinds november 2016 in Nederland. Ik heb Frans literatuur gestudeerd aan de Universiteit in Syrie. Ik ben van oorsprong lerares Frans. Ik ben trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben sinds 2020 betrokken bij Beautiful Minds in de functie van coach en tolk Arabisch. Op dit moment ben ik als flexkracht inzetbaar. Ik ben in dienst bij een zorggroep in Venlo als assistent ambulant begeleider, ook zet ik me in als vrijwilliger bij verschillende organisaties binnen het Sociaal Domein in Venlo. Naast mijn betaalde baan, me inzetten als vrijwilliger en een steentje bijdragen, vind ik erg belangrijk!

Milan Testroote

Mijn naam is Milan Testroote. Na jarenlange ervaring in de bancaire financiële sector (Rabobank), zowel aan de commerciële kant (private banker) als aan de beheerskant (risicomanager) heb ik een overstap gemaakt naar het sociale domein, omdat het helpen van mensen met financiële uitdagingen mij meer voldoening geeft.
Na een aantal jaren als zelfstandig budgetbeheerder en bewindvoerder en als BudgetCoach in het sociaal domein zet ik nu mijn kennis, kunde en enthousiasme in bij Beautiful Minds. Met ons gemotiveerde team met verschillende specialismen zetten we ons in de klanten optimaal te helpen.

Daisy Janssens

“Mijn naam is Daisy Janssens en ik ben werkzaam voor BizziPhone Antwoordservice. Ik beantwoord de telefoon voor Beautiful Minds. Ik ben uw vaste aanspreekpunt.  Ik neem met veel plezier de telefoon op en sta u graag te woord, ik hoop dan ook dat ik langdurig collega op afstand mag zijn voor dit team.”

Bato Zekic

Ik ben Bato Zekic, toegepast psycholoog en eigenaar van Unique Insights Coaching. Samen met Beautiful Minds B.V. ben ik een samenwerking aangegaan om onze cliënten optimaal te kunnen ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Door onze kracht en expertise te bundelen zullen we ervoor zorgen dat onze cliënten een bevredigend en uniek traject aan zullen gaan. Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zich gehoord, gesteund en geholpen zullen voelen. Door deze samenwerking hoop ik onze expertise naar een hoger niveau te kunnen brengen.

Daniëlle Vinkx

Ik ben gecertificeerd Kindertolk®️ en eigenaar van Kindertolk Brabant. Als extra ondersteuningstool binnen het re-integratieproces begeleid ik ouders waarbij opvoedkundige ondersteuning nodig is. Ik doe dat volgens de bewezen PresentChild Methode®️. Het doel van het traject Gezin in Balans is er voor te zorgen dat ouders minder stress ervaren door de zorgen rondom hun kind(eren) en de ruimte voelen om met vertrouwen stappen te zetten richting een succesvolle re-integratie. Om zoveel mogelijk ouders en/of opvoeders de kans te geven op een traject ben ik de exclusieve samenwerking aangegaan met Beautiful Minds B.V. Re-integratie. Wil je meer weten? Schroom niet en neem contact op via het contactformulier.

Back To Top